Logo del centre cívic
Novetat!!
CONFERÈNCIA ESPECTACULAR
Logo de l'activitat CONFERÈNCIA ESPECTACULAR

Divendres 20 h

7 de juny de 2019

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Una particular "classe magistral" sobre les arts escèniques multidisciplinàries que combina la paraula amb la manipulació d'objectes, l'acció coreogràfica i el teatre d'ombres. Un recorregut audiovisual per la història del teatre no convencional a Catalunya i la resta d'Europa, a través de les vivències de l'artista escènic David Espinosa. Creació: David Espinosa i El Local EC. Interpretació: David Espinosa. Col·laboració: Àfrica Navarro. So: Santos Martínez i David Espinosa. Producció: Transversal. Xarxa d'Activitats Culturals L'espectacle forma part del projecte Noves Escenes, de Transversal Xarxa d'activitats Culturals i es presenta a Barcelona en el marc de la temporada del Festival GREC. Activitat gratuïta amb reserva prèvia on-line.

Preu: Gratuït

Divendres
07/06/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud