Logo del centre cívic
Novetat!!
Soleá: els néts dels altres catalans, Paralelo 10 i Vaca

Divendres de 19 h

8 de novembre de 2019

Espai: Sala conferències (4rta planta)

"Soleà" és una introspecció personal i col·lectiva de part de la tercera generació de la immigració andalusa de meitat del segle XX a Catalunya. La dificultat en la interpretació de la música de Julián Arcas mostra les contradiccions i la pèrdua d'identitat cultural generades per la falta de polítiques d'integració social. El curtmetratge documental està dirigit per estudiants de 4t curs de Comunicació Audiovisual i produït per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. "Paralelo 10" Barcelona és l’escenari ideal per al curtmetratge Paral·lel 10. En una cantonada, una dona filipina realitza tots els dies un ritual màgic-geomètric el significat del qual romandrà ocult a l'espectador. En Paral·lel 10, no hi ha cap intent d'explicar a l'altre; sí, en canvi, per a concedir un lloc a aquesta otredad, des d'on la protagonista pugui desplegar-se en tota la seva complexitat. Andrés Duque treballa desde casa per a la fascinació per un ser marginal: registra la seva coreografia íntima i suggereix, amb delicada levitat, aquestes possibles connexions. "Vaca" Marta Bayarri afegeix en paral·lel al seu treball com a actriu, l'escriptura i direcció amb el curtmetratge Vaca. La Marga viu atrapada en una vida rutinària que no la satisfà. Un dia té l'oportunitat de ser algú diferent, però per aconseguir-ho necessitarà trobar ajuda i això no serà tan fàcil.

Preu: Gratuït

Divendres
08/11/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pallars, 277
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud