Logo del centre cívic
Novetat!!
YUB d'Stx company
Logo de l'activitat YUB d'Stx company

Divendres 17.07.2020 de 20 h

17 de juliol de 2020

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Sovint associem "el benestar" amb la capacitat de consumir. Però, quines conseqüències té el consum desmesurat en les nostres vides i el nostre entorn? En aquest espectacle dos homes carreguen la publicitat a l'esquena. Personatges ridículs i descartables que buscaran dissimular la seva insatisfacció a partir del consum absurd i de glamuroses aspiracions, sense saber que acabaran devorats i expulsats. YUB és una obra de teatre físic i clown que proposa, des de l'humor, una reflexió sobre una problemàtica actual, de ràpida identificació. A través del moviment i la poètica visual, com a formes universals de comunicació, YUB és un espectacle per a ser comprès per totes les persones, al marge del seu idioma, la seva cultura o la seva edat. Creació: ?Tx Company. Intèrprets: Tomás Trugman i Xavier Sisquella. Assistència de direcció: Mireia Miracle i Jorge Méndez González. Disseny de vestuari: Eluned Williams. Realització escenogràfica: Txema Rico. Imatge: Maite Guerrero i Kaitlyn Delaney. Disseny gràfic: Fernanda Figueroa. Disseny audiovisual: Claudia Pompeya.

Preu: Gratuït

Divendres
17/07/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pallars, 277
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud