Logo del centre cívic
Novetat!!
ON ÉS LA SARGANTANA? a càrrec de la Cia. La cuca viu
Logo de l'activitat ON ÉS LA SARGANTANA? a càrrec de la Cia. La cuca viu

Divendres 21.01.2022 de 18 h

Espai: Teatre (4rta planta)

És un espectacle de petit format on sis músics interpreten, a través d’una història, les cançons originals de la companyia. Aquestes cançons són poemes de Joana Raspall dedicats als infants i que parlen dels animalons més petits del jardí. La cuca de llum, la formiga, la rosa i altres bestioles del jardí s’aventuren a buscar la seva amiga sargantana, que s’ha perdut. Coneixeran personatges i històries ben originals del món de Joana Raspall: una papallona que no pot volar, mosques i mosquits llaminers, un cuc que ha menjat ceba per accident, formigues que es reparteixen els grans de blat, etc. Música, teatre i poesia. Poesies: Joana Raspall. Text i argument: Muntsa Moral Vinyoles. Música: Muntsa Moral Vinyoles. Arranjaments: La Cuca Viu. Il·lustracions: Ismael Martínez. Codirecció: Merche Ochoa. Formiga Piga i Bombardí: Carol Bas. Rosa Rosa i Violí: Magalí Sala. Tulipa Felipa, veu i flautes: Muntsa Moral Vinyoles. Músic de Jardí-Acordió: Aleix Armengol. Músic de Jardí 2- Percussió: Ismael Martínez. Músic de Jardí 3- Guitarra: Pau Jover, Jaume Galve. Tècnic de so: Joan Bosch. Escenografia: Ismael Martínez, Carol Bas. Agraïments: Xamfrà Centre Cultural, El Rinclowncito. So i Llum: Punch Coop. Durada aproximada: 45 minuts. Recomanat de 0 a 5 anys.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud