Logo del centre cívic
Novetat!!
SÒMINES DE L’ÀRTIC a càrrec de la Cia. Toma Pa’ Ti
Logo de l'activitat SÒMINES DE L’ÀRTIC a càrrec de la Cia. Toma Pa’ Ti

Divendres 13.05.2022 de 18 h.

Espai: Teatre (4rta planta)

Jun és un jove cambrer que viatja a través d'una caixa màgica als indrets més llunyans del Planeta Terra. La Maga Martina, la guardiana, necessita la seva ajuda per salvar l'Àrtic. Les glaceres s'estan separant i desfent! Amb l'ajuda de l'Esquimal Ninuk, hauran Fde derrotar a la malvada Capitana Focum, qui vol convertir-se en la governanta més poderosa. Junts salvaran animals, conservaran iglús i lluitaran per millorar la situació catastròfica del canvi climàtic. Durada: 45 minuts. Recomanat a partir de 3 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva prèvia fins el dia 9-5-2022 enviant un correu electrònic a info@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud