Logo del centre cívic
Novetat!!
TSUNAMI OR SOMETHING’S GONNA HAPPEN TONIGHT de Carlota Grau - (artista resident)
Logo de l'activitat TSUNAMI OR SOMETHING’S GONNA HAPPEN TONIGHT de Carlota Grau - (artista resident)

Divendres 27 de maig de 19.30 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Quins són els mecanismes per construir el discurs de la por? Com afecta el discurs de la por en els nostres cossos? En el nostre inconscient? Quin grau d'influència té aquest en la construcció de la nostra realitat? Quina capacitat té de transformar la nostra societat? Com construïm a l'altre? A l'enemic, al monstre? TSUNAMI or something's gonna happen tonight és un projecte de creació escènica que parteix de qüestionar i deconstruir quins són els mecanismes per generar el discurs de la por, i quina capacitat tenen aquests de modificar la percepció de la nostra realitat. Un projecte interdisciplinari que transitarà entre el teatre d'objectes, la performance, el cinema d'animació, entre la realitat i la ficció. Una creació de Carlota Grau amb Xesca Salvà (espai escènic), Anna Rovira (espai lumínic), Pau Matas (espai sonor) i Anastàtica cultural (producció executiva). Aquest projecte compta amb l'acompanyament artístic i la coproducció del Festival TNT i el centre cívic Can Felipa. Ha rebut la beca de recerca i innovació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i també ha sigut becat pels Premis Ciutat Barcelona durant el 2020. Assaig obert. Tsunami or something's gonna happen tonight s’estrenarà dins el Festival TNT 2022.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud