Logo del centre cívic
Novetat!!
SUPERHERUAS de Cia. Las Tronkas - (companyia resident)
Logo de l'activitat SUPERHERUAS de Cia. Las Tronkas - (companyia resident)

Divendres 10 de juny 20 h

Espai: Teatre (4rta planta)

Humor satíric al pur estil de Las Tronkas, éssers del segle passat tractant d'adaptar-se a nous temps, nous llenguatges, noves tecnologies. No existeixen heroïnes de quaranta anys, senyores amb cabells blancs, arrugues, sobrepès, ulleres i pèrdues d'orina. Per això, Las Tronkas deixen els seus cossos a aquestes SuperHeruas travessades per la bogeria hormonal de la quarentanga, aquest període dels quaranta i escaig en el qual uns certs éssers portadors de tangues travessen la transició entre la síndrome premenstrual i els fogots del climateri. Sòcies de la vida, Diana, Kara i Bárbara sobreviuen diàriament a l'aventura de les seves pròpies existències, a la lluita diària per guanyar followers i sumar likes a Instagram, i ajuntar els diners per a pagar el lloguer del local de l'Associació.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud