Logo del centre cívic
Novetat!!
CASALET DE PRIMAVERA
Logo de l'activitat CASALET DE PRIMAVERA

Del 3 al 6 d'abril. 9h a 13h

Del 3 d'abril de 2023 al 6 d'abril de 2023

Espai: Teatre (4rta planta)

Del 3 al 6 d'abril, al centre cívic Can Felipa hem preparat un casalet de primavera on els nens i nenes puguin gaudir de tallers creatius i divertir-se descobrint diferents disciplines artístiques.


STOP MOTION - COLLAGE ANIMAT

Dilluns 3 i dimarts 4 d’abril, de 9h a 13h. Es farà una pausa de 10.30 a 11h (portar esmorzar). Activitat gratuïta amb reserva prèvia. (10€ de material)

Un taller on les nenes i nens pensarem una història que vulguem explicar i cadascú crearà els seus personatges amb cartolines i retalls de revista fent collage. Entre totes i tots crearem un escenari i donarem vida als personatges a través de la tècnica de l'stop-motion. Foto a foto, crearem una sèrie de clips animats que després podrem compartir a través de les nostres xarxes. Recomanat per nens i nenes de 5 a 11 anys. Impartit per: Laura López. 

 

ART ABSTRACTE EN MOVIMENT

Dimecres 5 i dijous 6 d’abril, de 9h a 13h. Es farà una pausa de 10.30 a 11h (portar esmorzar). Activitat gratuïta amb reserva prèvia. 

En aquest taller fusionarem l’art abstracte i les arts escèniques per tal de crear una pel·lícula abstracta feta pels nens i nenes, amb la col·laboració d'artistes i talleristes locals,  que es podrà veure el juny a Breslau (Polònia) durant la celebració de la IV edició del PyR Junior Festival. Recomanat per nens i nenes a partir de 5 a 11 anys.

Activitat coorganitzada pel centre cívic Can Felipa i el festival Punto Y Raya Junior.

 

**INSCRIPCIONS A NOM DE L'ADULT**

Per la realització d'activitats infantils és imprescindible aportar la següent documentació: fotocòpia del DNI del tutor i de l'infant (o llibre de família) i autorització signada (la facilitem al centre cívic). S'haurà d'entregar presencialment abans o el mateix dia del taller. Consulta i descarrega: AQUÍ

Per a més informació posa't en contacte amb el centre cívic.


Preu: Gratuït

Dilluns
03/04/2023
Dimarts
04/04/2023
Dimecres
05/04/2023
Dijous
06/04/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud