Logo del centre cívic
Novetat!!
Noves espiritualitats per a persones atees - Cia Atzucac (Companyia resident)
Logo de l'activitat Noves espiritualitats per a persones atees - Cia Atzucac (Companyia resident)

Dijous 22 de juny 19 h.

Espai: Teatre (4rta planta)

Tens inquietuds transcendentals, transgèniques o transhumanes que no pots compartir ni amb les teves amistats, ni amb la teva psicòloga ni amb el teu gos? Nosaltres també. Com ja sabeu, aquesta setmana ens tornem a trobar a la plaça dels Àlbers al voltant d'una taula per intentar trobar respostes a aquests nosequès que què sé jo. La fi del monopoli sacramental, l'epidèmia d'estrès i el lliure mercat de creences ens fa sentir buides, o massa plenes. Així que si l'ànima et pica, no et preocupis, que aquí tothom busca respostes. Ah, i recorda que el color d'aquesta setmana és l'ocre. 

Hi haurà moments d'efervescència col·lectiva assegurats! 


*Dinàmiques adaptades tant per nòmades rituals com per pastanagues bullides, superdotades astrològiques o descregudes cròniques.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud