Logo del centre cívic
Novetat!!
MASTERCLASS DE HIPHOP. En el marc del MUV: Urban Meeting

Divendres 29 de setembre 19.30 a 21 h

29 de setembre de 2023

Espai: Sala conferències (4rta planta)

El Hip Hop és un moviment artístic i cultural que va sorgir als Estats Units a la fi dels anys 1970 en les comunitats afroamericanes i llatino americanes de barris populars de nova york  Bronx, Queens y Brooklyn. Des del principi van destacar com a manifestacions característiques la música, el ball i els graffitis. El que distingeix al hiphop d’altres formes de dansa és que sovint és de naturalesa «lliure» (d'improvisació) i els ballarins de hiphop sovint participen en competicions de ball d'estil lliure, denominades «batalles». Els equips, l'estil lliure i les batalles són identificadors d'aquest estil. La dansa de hiphop pot ser una forma d'entreteniment o hobby. També pot ser una manera de mantenir-se actiu en un ball competitiu i una manera de guanyar-se la vida ballant professionalment. A càrrec de Wolmi.


Preu: Gratuït

Divendres
29/09/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud