Logo del centre cívic
Novetat!!
DE TOT KOS, a càrrec d'Atotaixodansa. Direcció: Jordi Cortés.
Logo de l'activitat DE TOT KOS, a càrrec d'Atotaixodansa. Direcció: Jordi Cortés.

Divendres 17 de novembre 19.30 h

Espai: Teatre (4rta planta)

Tot cos i tot col·lectiu són capaços de desenvolupar una poètica i una emoció pròpies. Tot moviment corporal té la potencialitat de transmetre autenticitat i poesia. Capacitats diverses donaran formes diverses que enriqueixen la creació artística. De tot Kos s'alinea amb els desafiaments de la creació amb materials i intèrprets no professionals, amb cossos no modelats per la formació acadèmica, sense rutines o hàbits incorporats. Dansa per a tothom, independentment de l'edat, la formació i les capacitats físiques.


Atotaixodansa és una associació formada per artistes amateurs que desenvolupa projectes col·lectius de dansa, proposant processos de cocreació amb un alt nivell de compromís i dedicació per part dels i les participants. Creada en 2021 per un grup de ballarins i ballarines no professionals que havien participat en diverses edicions de Barris en dansa, en els darrers anys han presentat Kalinka (La Caldera, 2021) dirigida per Mònica Muntaner, Interespècies, en col·laboració amb l'artista i músic Luis López Casero i la músic Marina Buj (CC Albareda, 2021), i Gent del dilluns, gent del divendres (CC El Sortidor, 2022) amb la direcció d'Inés Boza i Viviane Calvitti.


De tot Kos és el resultat d'un taller de creació realitzat en residència al Centre Cívic Can Felipa amb vint-i-cinc participants, que ha estat dirigit des del febrer per Jordi Cortés. Coreògraf i intèrpret, Cortés combina la tasca de creador amb la d'investigador del moviment des de la diversitat funcional, sensorial, psíquica, sexual i intergeneracional, en companyies i projectes com Liant la Troca i Alta Realitat / Heightened Reality.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud