Logo del centre cívic
Novetat!!
EMPORIANOVA, Cia. Fil de Guà - (Companyia resident)
Logo de l'activitat EMPORIANOVA, Cia. Fil de Guà - (Companyia resident)

Dissabte 28 d'octubre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Emporianova és un país on la indústria capdavantera i les meravelloses platges conviuen harmoniosament en una nova arcàdia. O això diuen. Les fàbriques, els edificis atrotinats i les platges plenes de deixalles han convertit aquell paradís en un miratge on qui hi viu tracta de sobreviure com pot. Fins que un dia, buscant entre les deixalles de la platja, els pescadors troben un nen. Un nen que misteriosament ha arribat del mar, i que d'entre totes les preguntes que li fan, només en pot respondre una. Es diu Aniol. L'Aniol descobrirà a poc a poc a on ha arribat, qui són els seus habitants, com viuen... I qui els governa. Recomanat per nens i nenes a partir de 5 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat 

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud