Logo del centre cívic
Novetat!!
LA BRÚIXOLA DELS DESITJOS, Companyia Projecte I.G.L.U.
Logo de l'activitat LA BRÚIXOLA DELS DESITJOS, Companyia Projecte I.G.L.U.

Dissabte 11 de novembre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

On han anat els desitjos? S'han perdut? S'han amagat? Cap on van les persones quan caminen si no saben quin desig tenen? Hi ha desitjos que neixen dels núvols? O també hi ha desitjos que ens fan tocar de peus a terra? Plantegem una reflexió conjunta sobre els desitjos que podem tenir, que podem imaginar i també sobre com els podem fer realitat. Al final de l'espectacle, cada participant rebrà un kit màgic per poder elaborar el seu artefacte per desitjar: La brúixola del desig! Un espectacle-taller que integra la il·lustració, la música i la paraula en directe, on el públic participa del procés creatiu. Recomanat per nens i nenes a partir de 6 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat 

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud