Logo del centre cívic
Novetat!!
AIGUA!, Companyia ACLAM
Logo de l'activitat AIGUA!, Companyia ACLAM

Dissabte 4 de novembre 12 h

Espai: Teatre (4rta planta)

Dues ballarines es mouen per l'espai, les acompanyen dues músics. El so de l'aigua i unes veus dolces ens donen la benvinguda, i a poc a poc, ens endinsem en un món imaginari on l'aigua és la gran protagonista. Amb cada gest, moviment i so, ens endinsem en un univers màgic, on apareixen gotes de pluja i llamps, sons que ens transporten a horitzons llunyans i misteriosos, mars en moviment que acaronen la dansa de l'aigua, paraigües que ens expliquen històries a cau d'orella, i fins i tot, peixets d'allò més eixerits! "Aigua" és un espectacle íntim i multidisciplinar per a la primera infància on es convida els infants a fer volar la imaginació amb materials, sons, formes, colors i textures. Un espectacle no verbal, amb músiques i coreografies inèdites, creades per donar vida a aquest viatge sensorial i participatiu per als més petits. Recomanat per nens i nenes entre 0 i 6 anys.


Activitat en el marc del cicle Vores i Ales.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud