Logo del centre cívic
Novetat!!
PUTXI I NEL·LI. DESMUNTANT RUTINES, Cia. La mà de l’artista
Logo de l'activitat PUTXI I NEL·LI. DESMUNTANT RUTINES, Cia. La mà de l’artista

Dissabte 2 de desembre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

La Nel·li no vol marxar del parc. En Putxi, tampoc. La Nel·li no vol anar a la dutxa. En Putxi, tampoc. I sobretot sobretot sobretot: la Nel·li no té cap intenció d'anar-se'n al llit. I el Putxi, evidentment, tampoc. La Nel·li és una nena i està aprenent la importància de les rutines. En Putxi és un titella, i la seva rutina és arreglar les coses a cop de garrot. Sembla que quan es coneguin faran un equip imbatible... I tot indica que estan a punt de conèixer-se avui! Putxi i Nel·li. Desmuntant rutines és un conte esbojarrat i divertit amb música en directe, en el que els espectacles tradicionals de putxinel·lis i el teatre familiar contemporani uneixen els seus superpoders amb un objectiu: reivindicar totes les batalles i també tota la poesia que, encara que de vegades costi de veure, tenim a les nostres vides quotidianes. Recomanat per nens i nenes a partir de 4 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat 

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud