Logo del centre cívic
Novetat!!
CONTES DE NADAL, Contacontes a càrrec de Sensedrama Teatre
Logo de l'activitat CONTES DE NADAL, Contacontes a càrrec de Sensedrama Teatre

Dissabte 16 de desembre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Quan s'apropa Nadal, ens agrada guarnir l'arbre, fer el pessebre, omplir casa nostra de figuretes de tota mena, boles de colors, regals, llumetes... I també, veure les llums de colors del nostre poble o la nostra ciutat, anar a les fires plenes de paradetes de Nadal, i comprar més figuretes, boles, regals, llumetes...

Si fa molt de fred o ja és fosc, parem bé les orelles per a escoltar com ens expliquen les tradicions, cantar Nadales i escoltar contes a la voreta del foc. I parlant de contes, voleu saber d'on ve la tradició del tió? O l'home dels nassos? Sabeu que hi ha una pols màgica que fa que la nit de Reis aquests et vegin i no s'oblidin de tu?

Tot això i molt més, a Contes de Nadal, i és que no hi ha res més excitant que imaginar el que ens expliquen, sobretot si té la màgia de Nadal. I també ens mourem i cantarem una estona, per a fer passar el fred ben animats. Així doncs, preparem-nos per a endinsar-nos en l'època més màgica de l'any.


Per a infants a partir de 3 anys.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud