Logo del centre cívic
Novetat!!
WONDERWOMAN. WORK IN PROGRESS
Logo de l'activitat WONDERWOMAN. WORK IN PROGRESS

Divendres 26 d'abril 19.30 h

Espai: Teatre (4rta planta)

A càrrec d’Esther Anyó i Silvia Navarro (artistes residents). 


"Wonder Woman - work in progress" és una tragicomèdia clàssica i millenial en format de monòleg per una actriu. Tots tenim una tragèdia clàssica a la nostra vida. Tots tenim un seguir de circumstàncies i esdeveniments que encadenats ens porten a una mena de profecia autocomplerta. En les tragèdies gregues l'heroi (a partir d'ara heroïna) és definit, entre altres coses, pel fet que la seva virtut la conduirà a un destí fatal: L'heroïna clàssica intenta canviar el seu destí, cometent un pecat d'hybris, intentant modificar allò designat pels déus, i és castigada en conseqüència, abocada a un destí fatal, ineludible i inexorable. Podria aquesta virtut, si el context politicosocial d'aquesta heroïna clàssica fos diferent, no conduir-la a la tragèdia? Podria, en l'actualitat, aconseguir revocar el càstig dels "déus" i evitar aquest tràgic final? Quin discurs (queixa, pors, anhels, necessitats, virtuts, inquietuds) tindria una d'aquestes heroïnes portada a l'any 2023?


Intèrpret: Esther Anyó
Idea original i materials biogràfics: Esther Anyó
Dramatúrgia i direcció: Sílvia Navarro
Producció executiva i artística: Montse Enguita

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud