Tallers Culturals (Arts escèniques)

Novetat!!

DANSA CONTEMPORÀNIA

Dimecres de 19.30 a 21 h

Del 23 de Gener de 2019 al 20 de Març de 2019

Espai: Teatre (4rta planta)

NO ES POT FER INSCRIPCIÓ ONLINE. ÚNICAMENT PRESENCIAL. Ballarem per a gaudir del plaer de moure’ns! El taller es basa en l’aplicació de tècniques de dansa contemporània per a afavorir l’obertura del cos, la flexibilitat, la consciència corporal i la mobilitat. Des d’aquest punt de partida, ens anirem endinsant en la dansa com a treball artístic. Impartit per Olga Santín.

Preu: 55,38 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

FRONTERES POLÍTIQUES

Dissabte de 16 a 19 h

16 de Febrer de 2019

Espai: Sala conferències (4rta planta)

En el marc del DMTOfest organitzat per uTOpia Barcelona, se celebraran 3 workshops simultanis de teatre de l'oprimit, en aquest cas es posarà el focus en les fronteres polítiques. Impartir per Bibiana Lopera i la Colectiva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas y Migradas (Colombia)

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

JOC TEATRAL

Dimarts de 19.30 a 21.30 h

Del 22 de Gener de 2019 al 19 de Març de 2019

Espai: Teatre (4rta planta)

Professor/a: Franch Ferré, David

En aquest taller d'iniciació teatral potenciarem la nostra creativitat i les nostres habilitats personals. També desenvoluparem la imaginació, ja que ens plantejarem situacions en què hi haurà conflictes que resoldre estimulant al mateix temps la nostra espontaneïtat, sensibilitat i capacitat de percepció. Tot això ho realitzarem mitjançant exercicis d'improvisació, de creació d'escenes curtes, creació de personatges i exercicis d'interpretació a on treballarem l'escolta, l'observació, la paraula i el cos. Impartit per David Franch

Preu: 73,83 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
Novetat!!

TEATRE DE L'OPRIMIT I FRONTERES

Divendres de 17 a 19.30h

25 de Gener de 2019

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Utopia Barcelona i el projecte Interferències, proposen un espai formatiu intergeneracional on utilitzar les tècniques del teatre de l'oprimit entorn del concepte de fronteres ( territorials, mentals, del cos, etc. ) Està oberta a totes les persones que hi vulguin participar i sumar-se als grups: IDTeatre i identitat, Cia Diversa, Teatro para otras identidades posibles, Madalenas Lokas, Patis interiors i Protagonistes ( de la Fundació ESMEN ) Aquesta formació servirà per presentar la temàtica de l'edició 2019 del DMTOfest. Dia mundial del teatre de l'oprimit que se celebrarà de l'11 al 23 de Març a Can Felipa.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pallars, 277
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat