Tallers Culturals (Arts escèniques)

Novetat!!

COM EXPLICAR CONTES

Dijous de 18 a 19.30 h

Del 4 d'Octubre de 2018 al 29 de Novembre de 2018

Espai: Sala conferències (4rta planta)

T’agrada explicar contes? Vols saber més d’aquest art? L’objectiu d’aquest taller és aprendre algunes eines de la narració oral, un dels oficis més antics del món. I, si et ve de gust, podràs posar-ho en pràctica a les biblioteques Manuel Arranz i Xavier Benguerel, narrant contes escrits per nens i nenes que han participat al festival literari: Imagina l’Índia. (http://www.imaginaindia.org/) Taller impartit per Umpalumpa. Activitat en col·laboració amb les biblioteques del barri i la Fundació Vicenç Ferrer.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
Novetat!!

DANSA CONTEMPORÀNIA

Dimecres de 19.30 a 21.00 h

Del 3 d'Octubre de 2018 al 28 de Novembre de 2018

Espai: Teatre (4rta planta)

Ballarem per a gaudir del plaer de moure’ns! El taller es basa en l’aplicació de tècniques de dansa contemporània per a afavorir l’obertura del cos, la flexibilitat, la consciència corporal i la mobilitat. Des d’aquest punt de partida, ens anirem endinsant en la dansa com a treball artístic. Impartit per Olga Santín.

Preu: 55,38 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

JOC TEATRAL

Dimarts de 19.30 a 21.30 h

Del 9 d'Octubre de 2018 al 11 de Desembre de 2018

Espai: Teatre (4rta planta)

Professor/a: Franch Ferré, David

En aquest taller d'iniciació teatral potenciarem la nostra creativitat i les nostres habilitats personals. També desenvoluparem la imaginació, ja que ens plantejarem situacions en què hi haurà conflictes que resoldre estimulant al mateix temps la nostra espontaneïtat, sensibilitat i capacitat de percepció. Tot això ho realitzarem mitjançant exercicis d'improvisació, de creació d'escenes curtes, creació de personatges i exercicis d'interpretació a on treballarem l'escolta, l'observació, la paraula i el cos. Impartit per David Franch

Preu: 73,83 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
Novetat!!

LA BUGADA

Dilluns, Dimecres I Divendres de 10 A 13H

Del 1 d'Octubre de 2018 al 19 d'Octubre de 2018

Espai: Sala conferències (4rta planta)

És un procés de creació col·lectiva que conjuga teatre, música i dansa, que recrea la trobada íntima i còmplice entre les dones que rentaven la roba a mà en un safareig públic. Aquest projecte va dirigit a les dones del barri sense cap límit d'edat amb experiència prèvia o sense en teatre, música o dansa. El procés serà acompanyat i dirigit per Labuena Compañía: Arantza López i David Franch, creadors escènics i intèrprets. La bugada posa l’èmfasi en la trobada entre les dones i vol que poseu veu i cos a les situacions que ens toca viure individualment i com a societat. 19.10.2018 a les 10 h sessió informativa al centre cívic Can Felipa. Projecte en col·laboració amb el Festival Escena Poblenou i la complicitat del Casal de Barri Bac de Roda.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pallars, 277
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat