Logo del centre cívic

Tallers Culturals (TIC)

Novetat!!
LES MILLORS APLICACIONS PEL TEU MÒBIL

Dimarts de 10 a 11 h

26 d'octubre de 2021

Espai: Aula 1 (3era planta)

Donarem a conèixer algunes de les millors aplicacions que pots trobar a dia d'avui per a mòbils o tablets que faran la teva vida una mica més fàcil i permetran que aprofitis millor el teu temps. Impartit per Eva Alvaredo Sánchez.

Preu: Gratuït

Dimarts
26/10/2021
Novetat!!
BIBLIOTEQUES: PRÉSTEC DE LLIBRES ELECTRÒNICS, REVISTES, PEL·LÍCULES I MÚSICA

Dimarts de 10 a 11 h

28 de setembre de 2021

Espai: Aula 1 (3era planta)

En aquest curs explicarem el funcionament de eBiblioCat, la plataforma que dona un servei de préstec de llibres electrònics, de revistes, de pel·lícules, descàrrega d’audiollibres i accés a documentals, música, a enciclopèdies, i a idiomes. Té més 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès, alemany, etc. Amb aquest servei es vol garantir la descàrrega, l'accés i la consulta legal de continguts, que s'ofereix a través d'una plataforma senzilla i oberta als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya de continguts digitals. Impartit per Eva Alvaredo Sánchez.

Preu: Gratuït

Dimarts
28/09/2021
Novetat!!
CERTIFICAT D’IDENTITAT DIGITAL DE LA FÀBRICA NACIONAL DE MONEDA I TIMBRE

Dijous de 16 a 17.30 h

16 de setembre de 2021

Espai: Aula 1 (3era planta)

En aquest curs teòric pràctic aprendràs els passos a seguir per tal d’obtenir el certificat electrònic de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre - Reial Casa de la Moneda (FNMT-RCM) que et permetrà gestionar tràmits amb l’administració pública de forma telemàtica. Impartit per Eva Alvaredo Sánchez.

Preu: Gratuït

Dijous
16/09/2021
Novetat!!
CERTIFICAT D’IDENTITAT DIGITAL idCAT MÒBIL

Dijous de 16 a 17 h

23 de setembre de 2021

Espai: Aula 1 (3era planta)

En aquest curs teòric pràctic aprendràs els passos a seguir per tal d’obtenir el certificat electrònic idCAT Mòbil que et permetrà gestionar tràmits amb l’administració pública catalana de forma telemàtica. Impartit per Eva Alvaredo Sánchez.

Preu: Gratuït

Dijous
23/09/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud