Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Intensius Familiars)

Novetat!!
BOMBES DE LLAVORS

Dissabte de 11 a 13 h

8 de febrer de 2020

Espai: Taller 3 Cuina (3era planta)

Dirigit a adults i infants a partir de 6 anys. Aprendrem els diferents tipus de compost que hi ha i quins són més adequats per a la ciutat. Introduirem alguns conceptes d’hort urbà i parlarem de la «guerrilla gardening» i farem bombes de llavors. Cal portar rotlles de cartró de paper higiènic (per fer capsetes per endur-se les bombes). Impartit per Xènia Elias de Zero Waste Bcn.

Preu: Gratuït

Dissabte
08/02/2020
Novetat!!
PUAJ! TALLER DE FERMENTACIÓ I CREATIVITAT PER A INFANTS

Dissabte de 11 a 13 h

21 de març de 2020

Espai: Plaça Can Felipa

Dirigit a adults i infants a partir de 5 anys. Taller perquè els infants experimentin amb els aliments. Aprendrem a fermentar salmorres, chucrut i kombucha i farem manualitats utilitzant matèries vegetals, fongs, probióticos i líquids varis. Impartit per col.lectiu DU-DA.

Preu: Gratuït

Dissabte
21/03/2020
Novetat!!
ROBÓTICA BÁSICA. DRAWBOTS

Dissabte de 11 a 13 h

15 de febrer de 2020

Espai: Taller 3 Cuina (3era planta)

NO ES POT FER INSCRIPCIÓ ONLINE. ÚNICAMENT PRESENCIAL. Dirigit a infants de 6 a 10 anys. L’activitat DrawBots és la indicada per realitzar una introducció al món de la robòtica. Consisteix en la creació d’un robot primari, que ens ajudarà a fer noves creacions artístiques. L’activitat fomenta que els participants entrin al món de la robòtica d’una forma lúdica i creativa, aprenent la creació de circuits elèctrics bàsics, pensant el disseny del robot i experimentant, finalment, amb una creació artística de caràcter abstracte. Impartit per Tangencial.

Preu: Gratuït

Dissabte
15/02/2020
Novetat!!
TALLER FAMILIAR D’ESTAMPACIÓ DE SAMARRETES 8 DE MARÇ

Dissabte de 11 a 14 h

7 de març de 2020

Espai: Plaça Can Felipa

Estampació de lemes feministes, símbols... En samarretes, totebags i roba. S’utilitzen acetats com a plantilles, pintura tèxtil, rodets... És un taller familiar, una forma d’art reivindicació i reciclatge. Les participants poden fer-se les seves pròpies plantilles. Les transformacions socials, de vegades, comencen per canvis senzills. Porta la teva roba per estampar. Dirigit a adults i infants a partir de 6 anys. Impartit per Patricia Gómez.

Preu: Gratuït

Dissabte
07/03/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pallars, 277
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud