Tallers Culturals (Tallers familiars)

Novetat!!

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL I EXPRESSIVA PER A NADONS DE 0 A 1 ANYS

Dimarts de 17 a 18 h

Del 2 d'Octubre de 2018 al 27 de Novembre de 2018

Espai: Sala Nova (2ona planta)

Viu, descobreix, sent i gaudeix amb el teu nadó les seves primeres experiències musicals. Comparteix amb el teu nadó el seu desenvolupament afectiu, motriu, intel·lectual i emocional a través de la música Impartit per Laia Camps (pedagòga musical i cantant).

Preu: 57,93 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

APROFITEM I FEM CROQUETES

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

27 d'Octubre de 2018

Espai: Taller 3 Cuina (3era planta)

Dirigit a adults i infants a partir de 4 anys. FER INSCRIPCIÓ A NOM DE L'ADULT. Caldrà portar tupper per endur-se les croquetes i algunes verdures que tinguem per casa. En aquest taller de continuació de la xerrada de MALBARATAMENT ALIMENTARI (veure apartat Altres Activitats), parlarem de les receptes d’aprofitament i posarem en pràctica les “croquetes universals”, que podrem fer amb qualsevol resta de menjar que tinguem per casa. Impartit per Xènia Elias de Zero Waste Bcn.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
Novetat!!

DANSA LÚDICA PER A INFANTS (Grup B)

Divendres de 18 a 19 h

Del 5 d'Octubre de 2018 al 7 de Desembre de 2018

Espai: Sala Nova (2ona planta)

NO ES POT FER INSCRIPCIÓ ONLINE. ÚNICAMENT PRESENCIAL. Edat recomanada de 4 a 6 anys. Iniciació a la dansa creativa. Sessions per incentivar les capacitats lúdiques naturals, on es treballarà l'expressió corporal, la psicomotricitat, els aspectes socials, cognitius i emocionals. Un espai per potenciar la creativitat, el gust i la sensibilitat per la música i la dansa. Impartit per Monica Blanco.

Preu: 28,07 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
Novetat!!

DANSA LÚDICA PER A MARES I NADONS

Dilluns de 10.30 a 11.30 h

Del 1 d'Octubre de 2018 al 26 de Novembre de 2018

Espai: Sala Nova (2ona planta)

Cal portar roba còmoda, motxilles ergonòmiques, opció de porteig/braços. Dansa, sons, cançons i molt més per a mares/pares i nadons...Partint del contacte natural i la simbiosi entre mare/pare i nadó es buscarà potenciar el vincle a través de diferents propostes derivades de la dansa i l'expressió corporal de sons i moviments suaus naturals i propis d'aquesta etapa, generant un espai únic de respecte per a compartir experiències i sensacions amb altres mares/pares i nadons. Impartit per Monica Blanco.

Preu: 36,92 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pallars, 277
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat