Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Arts escèniques)

Novetat!!
SONA LA LLUM de la cia. La Curiosa - Passi 11.30 h - Vores i Ales, art a tocar

Diumenge 14.11.21 de 11.30 h

14 de novembre de 2021

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Sona la Llum! és un petit recorregut per diferents racons de la natura a través dels sons i les imatges plàstiques. Imatges creades a partir de la llum, sons que ens envolten i ens fan viatjar. Suggerent, polisensorial i captivador! Creadores i intèrprets: Alba Marina Rivera i Claudia Gómez. Durada: 30 minuts. Adreçat a la petita infància d'entre 0 i 5 anys.

Preu: Gratuït

Diumenge
14/11/2021
Novetat!!
TOT FICCIÓ d'Alba Rihe (artista resident)
Logo de l'activitat TOT FICCIÓ d'Alba Rihe (artista resident)

Divendres 01.10.21 de 20 h

1 d'octubre de 2021

Espai: Sala conferències (4rta planta)

M'agrado quan estic en moviment perquè no tinc forma definida i puc existir d'una altra manera, Tot Ficció, és una mirada crítica als clixés, una recerca sobre la paraula parlada i musicalizada que sorgeix de l'observació del cos. La vibració impactada en els altres crea irònica i humor, aquests són els meus companys de viatge i és el prisma des d'on enfoco els paisatges escènics i musicals on transito, si el nostre oci dibuixa els contorns de la nostra realitat, el riure és la terrassa on compartim sense expectatives i ens sentim en comunitat, Tot Ficció és una terrassa amb vista. Creació i interpretació: Alba Rihe. Vestuari: Sofia Archer. Mirada Externa: Itxaso Corral, Jango Edwards.

Preu: Gratuït

Divendres
01/10/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud