Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Infants)

Novetat!!
LES AVENTURES DE LA LIBEL·LULINA, a càrrec de la Cia Pengim-Penjam
Logo de l'activitat LES AVENTURES DE LA LIBEL·LULINA, a càrrec de la Cia Pengim-Penjam

Dissabte 13 d'abril 12h

Espai: Exterior

La Libel·lulina emprendrà un vol molt especial. Donarà vida a les dones i les seves històries que han canviat el món, per deixar empremta al cor de les espectadores més menudes i als més grans també. Amb l'ajuda d'elements visuals els infants podran acostar-se a una selecció de les històries del llibre il·lustrat mitjançant la seva posada en escena. La Libel·lulina farà volar els infants i els conduirà a descobrir històries de diferents dones, històries de diferents indrets on es preocupen per cuidar el planeta. Voleu venir a volar amb la Libel·lulina? 


Espectacle basat en l'àlbum il·lustrat "Libel·lulina, 8 històries de dones que defensen la vida del planeta" de Clara Serrat Alemany.


Recomanat per a nens i nenes a partir de 3 anys. Activitat coorganitzada pel centre cívic Can Felipa i el Centre de la Platja. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Localització: El Centre de la Platja (Pg. Marítim Barceloneta, 25-29)

Preu: Gratuït

Novetat!!
LA DRAGONA BUFALLETRES, a càrrec de la Cia En Clau de Clown
Logo de l'activitat LA DRAGONA BUFALLETRES, a càrrec de la Cia En Clau de Clown

Dissabte 20 d'abril 12h

Espai: Exterior

La princesa Rosalina és l’encarregada de tenir cura de la biblioteca del castell. Però un bon dia es troba que algú ha fet volar les lletres dels contes. Amb l’ajuda del seu amic Jordi hauran de refer l’autèntica llegenda del cavaller Sant Jordi i ajudar la Dragona Bufalletres a retornar al món de la literatura.


Recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

Novetat!!
LA FAMÍLIA DE LES GERMANES ALGABA, a càrrec de La Boia Teatre
Logo de l'activitat LA FAMÍLIA DE LES GERMANES ALGABA, a càrrec de La Boia Teatre

Dissabte 4 de maig 12h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Aquesta és la història de la Joana i la Mariona, dues germanes, on una d'elles haurà d'explicar a la classe que té dues mares. Per fer-ho rebrà l'ajuda d'una amistat molt especial, l'ADRI, un mosquit verd que ve del Planeta Verd, i serà qui li donarà la joguina perfecta per demostrar que hi ha 83.521 diferents tipus de famílies al Planeta Terra!!! 


Un cop acabat l'espectacle es realitzarà un taller de titelles reciclats d'una unitat familiar (per exemple: dos pares i dos fills, una mare soltera i un fill, un pare solter i una filla, dues mares i dues filles, un pare- una mare – una filla- un fill, dues àvies- dos nets i dues netes...) El taller serà dirigit per la Mariona i la Joana, el titella, que anirà per les taules de totes les nenes i nens que realitzin el taller veien quins titelles d'unitats familiars estan creant. En acabat, totes les nenes i nens podran provar els titelles a la taula on s'ha fet l'espectacle i podran jugar amb la joguina que l'Adri li ha regalat a la Joana, i també amb la Joana Algaba, el titella!


Recomanat per a nens i nenes a partir de 3 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

Novetat!!
MONTAÑAS Y CABRAS (Y CABRAS Y MONTAÑAS)
Logo de l'activitat MONTAÑAS Y CABRAS (Y CABRAS Y MONTAÑAS)

Dissabte 1 de juny 12h

Espai: Teatre (4rta planta)

A càrrec d'Hélène Alma Hüsler i Sara Bayoumi (artistes residents).


Què passaria si la teva àvia tingués raó? I si totes les històries que semblaven massa fantàstiques fossin veritat? En tornar de la seva Suïssa natal per buidar el pis de la seva àvia Heidi, la nostra protagonista emprèn, quasi sense voler, un viatge al passat. Ordenant records trobarà més i més pistes que la portaran a pensar que la seva àvia era, de fet, la Heidi. O no...


Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud