Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Infants)

Novetat!!
EL SOL, LA LLUNA I L’AIGUA. Contacontes a càrrec de María Mendoza
Logo de l'activitat EL SOL, LA LLUNA I L’AIGUA. Contacontes a càrrec de María Mendoza

Dissabte 16 de setembre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

El Sol i la Lluna van sempre a jugar a casa de l'Aigua. Quan anirà l'Aigua a casa dels seus amics? I què passarà quan vagi a visitar-los? A través de la versió de Laura Herrera d'aquesta llegenda del folklore nigerià descobrirem per què el Sol i la Lluna es troben en el cel, mentre que l'Aigua és amb nosaltres a la terra. Després de la narració es durà a terme un taller de màscares.


Recomanat per nens i nenes a partir de 3 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

Novetat!!
EMPORIANOVA, Cia. Fil de Guà - (Companyia resident)
Logo de l'activitat EMPORIANOVA, Cia. Fil de Guà - (Companyia resident)

Dissabte 28 d'octubre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Emporianova és un país on la indústria capdavantera i les meravelloses platges conviuen harmoniosament en una nova arcàdia. O això diuen. Les fàbriques, els edificis atrotinats i les platges plenes de deixalles han convertit aquell paradís en un miratge on qui hi viu tracta de sobreviure com pot. Fins que un dia, buscant entre les deixalles de la platja, els pescadors troben un nen. Un nen que misteriosament ha arribat del mar, i que d'entre totes les preguntes que li fan, només en pot respondre una. Es diu Aniol. L'Aniol descobrirà a poc a poc a on ha arribat, qui són els seus habitants, com viuen... I qui els governa. Recomanat per nens i nenes a partir de 5 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat 

Preu: Gratuït

Novetat!!
LA BRÚIXOLA DELS DESITJOS, Companyia Projecte I.G.L.U.
Logo de l'activitat LA BRÚIXOLA DELS DESITJOS, Companyia Projecte I.G.L.U.

Dissabte 11 de novembre 12 h

Espai: Teatre (4rta planta)

On han anat els desitjos? S'han perdut? S'han amagat? Cap on van les persones quan caminen si no saben quin desig tenen? Hi ha desitjos que neixen dels núvols? O també hi ha desitjos que ens fan tocar de peus a terra? Plantegem una reflexió conjunta sobre els desitjos que podem tenir, que podem imaginar i també sobre com els podem fer realitat. Al final de l'espectacle, cada participant rebrà un kit màgic per poder elaborar el seu artefacte per desitjar: La brúixola del desig! Un espectacle-taller que integra la il·lustració, la música i la paraula en directe, on el públic participa del procés creatiu. Recomanat per nens i nenes a partir de 6 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat 

Preu: Gratuït

Novetat!!
AIGUA!, Companyia ACLAM
Logo de l'activitat AIGUA!, Companyia ACLAM

Dissabte 4 de novembre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Dues ballarines es mouen per l'espai, les acompanyen dues músics. El so de l'aigua i unes veus dolces ens donen la benvinguda, i a poc a poc, ens endinsem en un món imaginari on l'aigua és la gran protagonista. Amb cada gest, moviment i so, ens endinsem en un univers màgic, on apareixen gotes de pluja i llamps, sons que ens transporten a horitzons llunyans i misteriosos, mars en moviment que acaronen la dansa de l'aigua, paraigües que ens expliquen històries a cau d'orella, i fins i tot, peixets d'allò més eixerits! "Aigua" és un espectacle íntim i multidisciplinar per a la primera infància on es convida els infants a fer volar la imaginació amb materials, sons, formes, colors i textures. Un espectacle no verbal, amb músiques i coreografies inèdites, creades per donar vida a aquest viatge sensorial i participatiu per als més petits. Recomanat per nens i nenes entre 0 i 6 anys.


Activitat en el marc del cicle Vores i Ales.

Preu: Gratuït

  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud