Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Infants)

Novetat!!
SANT JORDI I ALTRES CONTES DEL MÓN, Sensedrama Teatre
Logo de l'activitat SANT JORDI I ALTRES CONTES DEL MÓN, Sensedrama Teatre

Dissabte 22 d'abril 12h

Espai: Teatre (4rta planta)

Per St. Jordi s'explica que fa molt i molt de temps, no se sap ben bé quan, hi havia un drac ferotge que treia foc pels queixals, espantava tothom i menjava persones. Però, un bon dia, va aparèixer St. Jordi i el va vèncer. Però… i si el drac fos vegetarià i mengés falgueres? I si el cavaller no volgués casar-se amb la princesa? Aquesta llegenda i d'altres de molt divertides ens faran passar una bona estona. 


Recomanat per nens i nenes a partir de 4 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

Novetat!!
EXPERIÈNCIA INTERACTIVA ‘TEXTURES’, a càrrec de La Curiosa
Logo de l'activitat EXPERIÈNCIA INTERACTIVA ‘TEXTURES’, a càrrec de La Curiosa

Dissabte 29 d'abril 12h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Textures serà la propera proposta escènica de la companyia La Curiosa, adreçada a nens i nenes de 0 a 2 anys i les seves famílies. Us volem fer partícips del procés creatiu... Voleu venir a jugar? Crearem un espai dissenyat especialment per a vosaltres on us mostrarem algunes de les nostres idees. Us esperem!


Recomanat per nens i nenes a partir de 0 a 2 anys.

Preu: Gratuït

Novetat!!
LA SIRA I LES SEVES GERMANES, a càrrec de María Mendoza.

Dissabte 13 de maig 12h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Contes a la deriva és una col·lecció de llibres que explica les històries d'aquelles persones que una vegada es van creuar amb Open Arms enmig del mar. Per totes aquestes persones i perquè aquestes històries no es repeteixin hem d'explicar-les i intentar fer d'aquest món un lloc una mica més just per a tots els seus habitants. A Can Felipa explicarem el conte "La Sira i les seves germanes" tot descobrint el viatge que les cinc balenes van emprendre cap a un lloc més segur que casa seva. Després de la narració hi haurà una activitat de dibuix mural col·laboratiu.


Recomanat per nens i nenes a partir de 5 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

Novetat!!
HOP! HISTÒRIES D’OBJECTES PERDUTS, a càrrec de Viu el Teatre
Logo de l'activitat HOP! HISTÒRIES D’OBJECTES PERDUTS, a càrrec de Viu el Teatre

Dissabte 20 de maig 12h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

A HOP! dues persones es retroben i ens proposen compartir un viatge a través d'objectes per explorar diferents vivències on juguen les emocions, els sentits i la pròpia imaginació. La família, l'amistat, la pèrdua i la felicitat són els grans temes que expliquen les nostres petites històries. Els nostres records. La nostra infància.


Recomanat per nens i nenes a partir de 2 anys.

Preu: Gratuït

  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud