Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Infants)

Novetat!!
EL GRAN ESPECTACLE DE CIRCEDUCA

Dijous 18 de juliol 19h

Espai: Exterior

Un espectacle on descobrir diferents modalitats de circ. Malabars amb pilotes de futbol, maces i pilotes, hula hoop, equilibris en monocicle, contorsionisme i moltes rialles! Una fusió de circ, teatre gestual, clown i màgia.

Preu: Gratuït

Novetat!!
CONTES EN PERILL D’EXTINCIÓ, a càrrec de la Cia Embroutats
Logo de l'activitat CONTES EN PERILL D’EXTINCIÓ, a càrrec de la Cia Embroutats

Dijous 25 de juliol 18.30 h

Espai: Exterior

ALERTA: CONTES EN PERILL D'EXTINCIÓ! 

Entre els titulars d'avui, destaquem: El GAT AMB BOTES s'ha comprat unes vambes de running. Els TRES PORQUETS tornen a viure amb els seus pares. La RATETA ara utilitza roomba. 


Com veieu, alguns personatges estan oblidant qui són. La invasió de les plataformes de televisió i l'amenaça del Rei Zapping, estan fent desaparèixer els contes tradicionals tan essencials a la nostra vida. Però encara hi som a temps d'aturar-ho. 4 personatges de conte són els encarregats d’aquesta missió. Voleu acompanyar-los en l’aventura de salvar els contes?


Recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

  12  Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud