Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Infants)

Novetat!!
PUTXI I NEL·LI. DESMUNTANT RUTINES, Cia. La mà de l’artista
Logo de l'activitat PUTXI I NEL·LI. DESMUNTANT RUTINES, Cia. La mà de l’artista

Dissabte 2 de desembre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

La Nel·li no vol marxar del parc. En Putxi, tampoc. La Nel·li no vol anar a la dutxa. En Putxi, tampoc. I sobretot sobretot sobretot: la Nel·li no té cap intenció d'anar-se'n al llit. I el Putxi, evidentment, tampoc. La Nel·li és una nena i està aprenent la importància de les rutines. En Putxi és un titella, i la seva rutina és arreglar les coses a cop de garrot. Sembla que quan es coneguin faran un equip imbatible... I tot indica que estan a punt de conèixer-se avui! Putxi i Nel·li. Desmuntant rutines és un conte esbojarrat i divertit amb música en directe, en el que els espectacles tradicionals de putxinel·lis i el teatre familiar contemporani uneixen els seus superpoders amb un objectiu: reivindicar totes les batalles i també tota la poesia que, encara que de vegades costi de veure, tenim a les nostres vides quotidianes. Recomanat per nens i nenes a partir de 4 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat 

Preu: Gratuït

Novetat!!
CONTES DE NADAL, Contacontes a càrrec de Sensedrama Teatre
Logo de l'activitat CONTES DE NADAL, Contacontes a càrrec de Sensedrama Teatre

Dissabte 16 de desembre 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Quan s'apropa Nadal, ens agrada guarnir l'arbre, fer el pessebre, omplir casa nostra de figuretes de tota mena, boles de colors, regals, llumetes... I també, veure les llums de colors del nostre poble o la nostra ciutat, anar a les fires plenes de paradetes de Nadal, i comprar més figuretes, boles, regals, llumetes...

Si fa molt de fred o ja és fosc, parem bé les orelles per a escoltar com ens expliquen les tradicions, cantar Nadales i escoltar contes a la voreta del foc. I parlant de contes, voleu saber d'on ve la tradició del tió? O l'home dels nassos? Sabeu que hi ha una pols màgica que fa que la nit de Reis aquests et vegin i no s'oblidin de tu?

Tot això i molt més, a Contes de Nadal, i és que no hi ha res més excitant que imaginar el que ens expliquen, sobretot si té la màgia de Nadal. I també ens mourem i cantarem una estona, per a fer passar el fred ben animats. Així doncs, preparem-nos per a endinsar-nos en l'època més màgica de l'any.


Per a infants a partir de 3 anys.

Preu: Gratuït

Novetat!!
CONTES ORIENTALS, a càrrec de Sensedrama Teatre
Logo de l'activitat CONTES ORIENTALS, a càrrec de Sensedrama Teatre

Dissabte 20 de gener 12 h

Espai: Sala conferències (4rta planta)

Els contes són catifes màgiques que ens fan volar a través del temps i l'espai. En aquest espectacle de contes, l'abella Catalina ens descobrirà personatges meravellosos que són a milers de kilòmetres de distància: a Corea, Filipines o Japó. I també arribarem a la misteriosa Turquia. Les històries d'aquestes terres ens seduiran de la mateixa manera que ho fan les de qualsevol altra part del món. Constatarem que hi ha moltes similituds entre civilitzacions i països d'arreu, i és que als personatges els passen les mateixes coses a milers de kilòmetres de distància. 


Recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

Novetat!!
EL VÀTER DE L’ESCOLA, a càrrec de la Cia. Les Mississipi (companyia resident)
Logo de l'activitat  EL VÀTER DE L’ESCOLA, a càrrec de la Cia. Les Mississipi (companyia resident)

Dissabte 17 de febrer 12h

Espai: Teatre (4rta planta)

La Valentina és una nena que està molt trista perquè se sent sola a la seva nova escola. Un dia, decideix llançar-se dins el vàter de l'escola per arribar al mar, i així, tornar al seu poble costaner. És aquí quan comença la seva gran aventura. Dins les clavegueres coneixerà les seves curioses veïnes i veïns: el ratolí Cristòfol, l'escombreta Cornèlia, i d'altres habitants d'allò més extravagants que haurà d'ajudar davant d'un gran perill. Les voleu conèixer? Us atreviu a entrar dins d'aquest món de màgia i tovalloletes brutes?Recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys. Servei traducció de llengua de signes amb reserva enviant un correu electrònic a administracio@cccanfelipa.cat

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pl. Josep Maria Huertas Claveria
08005 Barcelona
932563840
informacio@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud