Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Intensius)

Novetat!!
GÈNERE I COLLAGE: LA PIRÀMIDE DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Dimecres de 18 a 21 h

4 de març de 2020

Espai: Zona bar (3era planta)

En aquest taller es desenvolupa la temàtica de violència de gènere, desglossant i identificant tot tipus de violència cap a les dones dins de la societat patriarcal. El nostre propòsit és visibilitzar les diferents capes de la violència cap a les dones, com la violència física, psicològica, sexual, econòmica, entre altres. D'aquesta manera, el taller pretén obrir un espai creatiu de reflexió, com un anomenat a la conscienciació sobre aquesta problemàtica mundial. Impartir pel col·lectiu Coll2.

Preu: Gratuït

Dimecres
04/03/2020
Novetat!!
TAST MARIDATGE DE CERVESA ARTESANAL

Divendres de 19 a 21 h

7 de febrer de 2020

Espai: Zona Bar (3era planta)

Taller on aprendrem el procés artesanal de la cervesa, els diferents ingredients i les característiques de la gran diversitat de famílies de cerveses que hi ha al món. Seguidament, al tast, coneixerem les pautes bàsiques per aprendre a degustar amb tots els matisos del seus sabors i olors, per intentar aconseguir trobar els maridatges més apropiats. Impartit per Quim Piera.

Preu: 12,32 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 12,00 € per material el primer dia de classe
Divendres
07/02/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a
progess@progess.com

Centre Cívic
CCCAN FELIPA

Pallars, 277
08005 Barcelona
932563840
info@cccanfelipa.cat

Logo Miram Cloud